Κύπριος ασφαλιστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 χρόνων στην Ελλάδα

Κύπριος ασφαλιστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 χρόνων στην Ελλάδα

Σε σύλληψη 62χρονου κάτοικου Λάρνακας προέβη την περασμένη Τετάρτη (06/06) η Αστυνομία στην παραλιακή πόλη.

Ο Ελληνοκύπριος είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα το 2012, το 2014 και το 2016 σε ποινές φυλάκισης τεσσάρων, πέντε και οκτώ χρόνων, αντίστοιχα, για υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, oι ποινές φυλάκισης που επιβλήθηκαν από Ελλαδικό δικαστήριο είναι εξαγοράσιμες και επιβλήθηκαν για ποσά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο 62χρονος τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριοποιηθεί στην Λάρισα.

Την Πέμπτη (07/06), μια ημέρα μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για να αρχίσει η διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα, αφού καταζητείτο από τις αρχές της χώρας που είχαν εκδώσει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του.

Η ακρόαση της υπόθεσής του ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE