Στην φυλακή ο 33χρονος Χρ. Γ. από την Λάρνακα

Στην φυλακή ο 33χρονος Χρ. Γ. από την Λάρνακα

Σε φυλάκιση ενάμιση έτους καταδικάστηκε (07/06) 33χρονος από την Λάρνακα.


Ο λόγος για τον Χρ. Γ. από τα Λειβάδια, στον οποίο επιβλήθηκε η πιο πάνω ποινή από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για κατοχή ποσότητας μεθαμφεταμίνης και κατοχής ποσότητας μαριχουάνας με σκοπό την προμήθεια.

Το δικαστήριο στην απόφασή του τόνισε την σοβαρότητα των αδικημάτων τα οποία παραδέχθηκε ο 33χρονος, αλλά και τη συχνότητα με την οποία υποθέσεις προμήθειας ναρκωτικών οδηγούνται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στην επιμέτρηση της ποινής, λήφθηκαν υπόψιν άλλες δυο υποθέσεις που εκκρεμούσαν εναντίον του 33χρονου. Η μία αφορούσε και πάλι το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών και η άλλη το αδίκημα της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE