Παραλίγο να χάσει τη ζωή του από το δάγκωμα του ακρωτηριασμένου κεφαλιού ενός φιδιού

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του από το δάγκωμα του ακρωτηριασμένου κεφαλιού ενός φιδιού

Είκοσι έξι δόσεις αντίδοτου για δηλητήριο χρειάστηκε να χορηγηθούν σε έναν Τεξανό, τον οποίο δάγκωσε το ...ακρωτηριασμένο κεφάλι ενός φιδιού που είχε σκοτώσει, όπως αναφέρει το BBC.

 

Όπως δήλωσε στον τοπικό σταθμό KIII-TV η Τζένιφερ Σάτκλαϊφ, ο σύζυγός της ασχολούνταν με κηπουρικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού τους όταν είδε μπροστά του έναν κροταλία 1,25μ και τον αποκεφάλισε.

Στη συνέχεια μάζεψε τα απομεινάρια του για να τα πετάξει και τότε τον δάγκωσε ...το κεφάλι του ερπετού.

Το αντανακλαστικό δάγκωμα του φιδιού είναι δυνατό ακόμα και πολλές ώρες μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με δηλώσεις της Σάτκλαϊφ στο KIII-TV, αμέσως μετά το δάγκωμα ο σύζυγός της έπαθε σπασμούς.

Χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο από το σπίτι του κοντά στο Κόρπους Κρίστι στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε το αντίδοτο CroFab.

Μία εβδομάδα μετά, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και μόνο η λειτουργία των νεφρών του χαρακτηρίζεται αδύναμη.

Η γιατρός στο Ινστιτούτο VIPER του Πανεπιστημίου της Αριζόνα Λέσλι Μπόιερ προειδοποίησε τους πολίτες να αποφεύγουν να σκοτώνουν φίδια, ειδικά κόβοντάς τα σε κομμάτια.

«Είναι βάρβαρο για το ερπετό και μένει ένα μικρότερο κομμάτι που παραμένει δηλητηριώδες και δεν είναι καλό να το πιάσεις» εξήγησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*