Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, τελειωμένη

Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, τελειωμένη

Δριμεία επίθεση στην Ελλάδα, αναφορικά με την οικονομική της κατάσταση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «χρεοκοπημένη» και «τελειωμένη».

«Η γείτονάς μας (Ελλάδα) έχει χρεοκοπήσει, έχει τελειώσει και παρόλα αυτά οι (διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) την αναβάθμισαν. Οι Έλληνες έχουν βυθιστεί, καταρρεύσει, θα μπορέσετε να τους σώσετε αναβαθμίζοντάς τους; Δείτε τους δρόμους τους και σε πόσο κακή κατάσταση είναι τώρα», είπε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του οικονομικού επιμελητηρίου στην Άγκυρα.

Στον αντίποδα, αναφερόμενος στην οικονομία της χώρας του, ο Ερντογάν υπογράμμισε πως κανείς επενδυτής δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της Τουρκίας.

«Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μετανιώσει που επένδυσε στην Τουρκία και ούτε θα το μετανιώσει», είπε χαρακτηριστικά.

cnn.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE