ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 μηνών βρέφος εσπευσμένα στο Μακάρειο -Περιστατικό σε παραλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 μηνών βρέφος εσπευσμένα στο Μακάρειο -Περιστατικό σε παραλία

Παραλίγο να πνιγεί 19 μηνών βρέφος σε παραλία της Λεμεσού, την Τετάρτη (6/6).

Βρέφος 19 μηνών από την Λεμεσό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από περιστατικό που συνέβη σε παραλία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το βρέφος εισήχθη άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο την Πέμπτη (7/6) αναμένεται να μεταφερθεί στο Παιδιατροκό Τμήμα.

Η υγεία του βρέφους, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ότι είναι εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι, το εν λόγω περιστατικό, είναι το τρίτο μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από τα δύο που συνέβησαν στην Πάφο. 

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE