ΚΥΠΡΟΣ–ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται επικίνδυνα παιδικά προϊόντα - Κίνδυνος πνιγμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΥΠΡΟΣ–ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται επικίνδυνα παιδικά προϊόντα - Κίνδυνος πνιγμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

 

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κατά τον μήνα Μάιο, προχώρησε σε απόσυρση από την κυπριακή αγορά προϊόντων τα οποία κρίθηκε ότι εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών ή δεν συμμορφώνονταν με τις σχετικές πρόνοιες της νομοθεσίας.

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή καλεί τους εισαγωγείς, διανομείς, πωλητές που τυχόν κατέχουν τέτοια προϊόντα να σταματήσουν αμέσως τη διάθεση τους στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.