ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή τροχαία κίνηση στον α/δρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή τροχαία κίνηση στον α/δρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Σκαρίνου, για απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, λόγω εργασιών που γίνονται επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση, ενώ μέχρι τις 2 μ.μ. περίπου, θα είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Προτρέπονται επίσης, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Το φορτηγό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί παρά την έξοδο Παραμαλίου, έχει μετακινηθεί.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE