To συνεχίζουν για Άλαρ… Τον αντί-Γιάκολις ψάχνουν εδώ…

To συνεχίζουν για Άλαρ… Τον αντί-Γιάκολις ψάχνουν εδώ…

Τα ΜΜΕ της Αυστρίας συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Απόλλωνα, στην υπόθεση που αφορά το μέλλον του Ντένι Άλαρ, πρώτου σκόρερ της Στούρμ Γκράτζ την περασμένη σεζόν. 

Έκανε νέες δηλώσεις ο Franz Masser μάνατζερ του παίχτη, ο οποίος τόνισε ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο πελάτης του να μην αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης της Στουρμ, αλλά να φύγει εκτός Αυστρίας που του προσφέρουν περισσότερα λεφτά. 

Με τον Ντένι Άλαρ ασχολούνται και τα media της Πορτογαλίας, με αφορμή τις δηλώσεις του μάνατζερ του, ότι τον θέλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Από τον Απόλλωνα δεν επιβεβαιώνεται ότι τους ενδιαφέρει ο 28χρονος Αυστριακός σέντερ φορ. Προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή, είναι να βρουν εξτρέμ, παίχτη ουσιαστικό που θα είναι ο διάδοχος του Γιάκολις. 

Δεν μάθαμε ποια υποψηφιότητα ξεχωρίζει στη λίστα των υπευθύνων του προγραμματισμού, αλλά ο στόχος τους είναι να φέρουν παίχτη που θα κάνει τη διαφορά. 

Έχουν δείξει με την απόκτηση του Γάλλου χαφ Κέβιν Μπρου, ότι ψάχνουν για παίχτες υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.