Πήρε θέση για Ρονάλντο και Ζιντάν ο Μέσι

Πήρε θέση για Ρονάλντο και Ζιντάν ο Μέσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ωστόσο η αποχώρηση του Ζιντάν και η πρόθεση φυγής του Κριστιάνο έχουν δημιουργήσει κύμα… αναστάτωσης, με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει την δική οπτική στις εξελίξεις.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην «Mundo Deportivo» όπου μεταξύ άλλων σχολίασε τα ζητήματα που απασχολούν την «άσπονδη εχθρό Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας αρχικά για τις δηλώσεις του Πορτογάλου μετά τον τελικό του Champions League:

«Δεν γνωρίζω τι συνέβη και αποφάσισε να κάνει αυτό το σχόλιο εκείνη την στιγμή. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, τους οποίους δεν μπορώ να σχολιάσω, καθώς δεν γνωρίζω τι σκέφτεται, αλλά κι αν θα φύγει ή όχι. Δεν μπορώ να πω πολλά».

Όσον αφορά την απόφαση αποχώρησης του «Ζιζού» εμφανίστηκε έκπληκτος: «Με εξέπληξε, καθώς δεν το περίμενε κανείς. Όμως, κι αυτός θα είχε τους λόγους του. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί αν συνέχιζε, αλλά είναι ωραίο που έφυγε μ’ αυτό τον τρόπο, καθώς κατέκτησε τα πάντα. Κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE