Πήρε θέση για Ρονάλντο και Ζιντάν ο Μέσι

Πήρε θέση για Ρονάλντο και Ζιντάν ο Μέσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ωστόσο η αποχώρηση του Ζιντάν και η πρόθεση φυγής του Κριστιάνο έχουν δημιουργήσει κύμα… αναστάτωσης, με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει την δική οπτική στις εξελίξεις.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην «Mundo Deportivo» όπου μεταξύ άλλων σχολίασε τα ζητήματα που απασχολούν την «άσπονδη εχθρό Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας αρχικά για τις δηλώσεις του Πορτογάλου μετά τον τελικό του Champions League:

«Δεν γνωρίζω τι συνέβη και αποφάσισε να κάνει αυτό το σχόλιο εκείνη την στιγμή. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, τους οποίους δεν μπορώ να σχολιάσω, καθώς δεν γνωρίζω τι σκέφτεται, αλλά κι αν θα φύγει ή όχι. Δεν μπορώ να πω πολλά».

Όσον αφορά την απόφαση αποχώρησης του «Ζιζού» εμφανίστηκε έκπληκτος: «Με εξέπληξε, καθώς δεν το περίμενε κανείς. Όμως, κι αυτός θα είχε τους λόγους του. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί αν συνέχιζε, αλλά είναι ωραίο που έφυγε μ’ αυτό τον τρόπο, καθώς κατέκτησε τα πάντα. Κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE