Τα ΝΕΟΤΕΡΑ από το μέτωπο Κατσαράβα – Ανόρθωσης!

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ από το μέτωπο Κατσαράβα – Ανόρθωσης!

Νεότερες εξελίξεις φαίνεται ότι προκύπτουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωση αναφορικά με το θέμα του Νίκα Κατσαράβα.

Ο Γεωργιανός επιθετικός ήρθε στο νησί μας και το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) συναντήθηκε με την Διοίκηση της «Κυρίας», με τις δύο πλευρές να «καταθέτουν» στο τραπέζι τις δικές τους απαιτήσεις.

Τόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και από αυτή των Διοικούντων του Βαρωσιώτικου συλλόγου υπάρχει θέληση για να προχωρήσει σε θετική κατάληξη το όλο θέμα, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει κάποια συμφωνία.

Οι δύο πλευρές θα έχουν εκ νέου συνάντηση την Πέμπτη (7/6) στην οποία πιθανών να παρθεί και η οριστική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι ο ποδοσφαιριστής. 

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν και ο Νίκα Κατσαράβα να επιστρέψει και πάλι στα Κυπριακά γήπεδα, φορώντας την φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος.

Α.Χ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE