Τα λέει με Παντελή και με τον μεταγραφικό στόχο

Τα λέει με Παντελή και με τον μεταγραφικό στόχο

Επέστρεψε από το εξωτερικό ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι.

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο κόουτς θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της «Κυρίας», Ανδρέα Παντελή, ούτως ώστε να τροχοδρομηθούν εξελίξεις στον προγραμματισμό της ομάδας.

Από τη στιγμή που είναι στην Κύπρο και ο Νίκα Κατσαράβα, τότε ο προπονητής της Ανόρθωσης θα έχει και με τον Γεωργιανό επιθετικό μία κουβέντα μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση με τον πρόεδρο και η προτεραιότητα για Κατσαράβα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE