Κατά το πόσο «καίγονται» για επιστροφή Ντε Βινσέντι και οι παίκτες – φετίχ των «πορτοκαλί»

Κατά το πόσο «καίγονται» για επιστροφή Ντε Βινσέντι και οι παίκτες – φετίχ των «πορτοκαλί»

Κάθε λίγο και λιγάκι το όνομα Τόμας Ντε Βινσέντι… παίζει, απασχολεί το ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε σε διάφορους σταθμούς την Τετάρτη.

Μεταξύ άλλων επισήμανε «Ο πρόεδρος είχε πει πέρυσι. Για το θέμα του Ντε Βινσέντι δεν υπάρχει κάτι να πω γιατί έτσι και αλλιώς σε αυτή τη θέση έχουμε υπεραρυθμία. Αν προκύψει για οποιοδήποτε λόγο αποχώρηση ποδοσφαιριστή από αυτή τη θέση ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει ποιοτική λύση. Ο Ντε Βινσέντι, ο Αΐλτον, ο Σολάρι πιο παλιά αποτελούν το φετίχ των οπαδών. Όμως δεν είναι έτσι που λειτουργεί ο προγραμματισμός μιας ομάδας, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτή την στιγμή δεν προκύπτει ανάγκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE