Πέρασε με το αμάξι πάνω από τον 3χρονο γιο της -Το αγοράκι σώθηκε από «θαύμα» - VIDEO

Πέρασε με το αμάξι πάνω από τον 3χρονο γιο της -Το αγοράκι σώθηκε από «θαύμα» - VIDEO

Στιγμές ανείπωτης αγωνίας έζησε μια Τουρκάλα όταν αντιλήφθηκε ότι πέρασε με το αυτοκίνητό της πάνω από το παιδί της, ενώ εκείνο έπαιζε στο πάρκινγκ του σπιτιού τους.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η Νιμέτ Άιγιλντίζ προσπαθούσε να παρκάρει το αμάξι της έξω από το σπίτι της στη συνοικία Κεμερμπουγάζ της Κωνσταντινούπολης.

Η γυναίκα προχώρησε, χωρίς να δει τον τρίχρονο γιο της, Γιουνούς Εμρέ, που έσπρωχνε σκυμμένος ένα παιχνίδι στο έδαφος.

Όταν άκουσε τις φωνές του, βγήκε πανικόβλητη κι έσκυψε κάτω από το αυτοκίνητο.

Στο βίντεο διακρίνεται δευτερόλεπτα αργότερα να σηκώνεται κρατώντας το παιδί της στην αγκαλιά της.

Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «θαύμα».

https://www.youtube.com/watch?v=xWgI33XEbjo

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.