Επιβράβευση για Σαντίκ!

Επιβράβευση για Σαντίκ!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπεράτ Σαντίκ με τη φανέλα της Δόξας στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του!

Ο 31χρονος επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική Φινλανδίας μετά από 2,5 περίπου χρόνια και μάλιστα αγωνίστηκε βασικός (σσ. έγινε αλλαγή στο 63΄) στο χθεσινοβραδινό φιλικό (σσ.  ήττα με 2-0) με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Σημειώνουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018), ο Σαντίκ είχε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας συνολικά 20 γκολ!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE