Ανακοίνωσε την απόκτηση Δημούτσου

Ανακοίνωσε την απόκτηση Δημούτσου

Την απόκτηση του 29χρονου μέσου, Ελίνι Δημούτσου, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η Λαμία.

Μετά την απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα η Λαμία ανακοίνωσε τη δεύτερη φετινή της μεταγραφή καθώς, ο Ελίνι Δημούτσος θα αγωνίζεται στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ τη νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ελίνι Δημούτσο. Ο 30χρονος (18/06/88) μέσος, πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Πλατανιά ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού, Φωστήρα, Παναθηναϊκού, Ο.Φ.Η., Παναιτωλικού, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Ατρόμητου Αθηνών, Αστέρα Τρίπολης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE