Δεξί χέρι… του Αυγουστή ο Μακρίδης

Δεξί χέρι… του Αυγουστή ο Μακρίδης

Μία εκ των αλλαγών που θα γίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο αφορά και το προπονητικό τιμ της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία να έχουν αποφασίσει να δώσουν ρόλο στο προπονητικό τιμ στον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Από τη στιγμή που τα τελευταία προβλήματα που υπήρχαν στον Κύπριο μεσοεπιθετικό, αυτά με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, τον έχουν κρατήσει μακριά από τα γήπεδα και τον ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, ώθησαν τη διοίκηση Νίκου Κίρζη να του υποδείξει νέο ρόλο στη Λεμεσιανή ομάδα, κάτι που τον χαροποιεί και τον ίδιον.

Αυτή η κίνηση θα… απελευθερώσει ακόμη πιο πολύ τον Περικλή Παπαπαναγή στο να προσηλωθεί εξ ολοκλήρου στο ρόλο του σκάουτερ, αναλυτή των ομάδων που θα αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE