Σε ποια χώρα ταξίδεψε ο Χρύσης Μιχαήλ – Πλησιάζει και ο… απολογισμός του προέδρου

Σε ποια χώρα ταξίδεψε ο Χρύσης Μιχαήλ – Πλησιάζει και ο… απολογισμός του προέδρου

Στη Βουλγαρία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο προπονητής του Άρη, Χρύσης Μιχαήλ.  Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε το Themasports.com ο Κύπριος κόουτς επιθεωρεί το αθλητικό προπονητικό κέντρο στο οποίο θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Άρης αυτό το καλοκαίρι.

Μετά και την επιστροφή του στην Κύπρο, τότε θα… τρέξουν τα θέματα προγραμματισμού της ελαφράς ταξιαρχίας και το πως θα κινηθεί στο παζάρι για το κεφάλαιο ενίσχυσης ο τεχνικός ηγέτης του Άρη, είτε από την εγχώρια είτε από την ξένη αγορά.

Κατά τα άλλα, το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 10:30 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνέλευση του σωματείου του Άρη.  Σε αυτή αναμένεται ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, να κάνει τον απολογισμό της διοίκησης του, κυρίως δε τα της ποδοσφαιρικής ομάδας της λήξασας περιόδου, το τι πήγε στραβά και η ομάδα έπεσε στη β΄ κατηγορία, ενώ να αναφέρει και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τις περιπτώσεις παικτών που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπήρξαν διάφορα θέματα και αποτέλεσαν παρελθόν ή δε και για την πρόσφατη εξέλιξη με τον Ράντου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE