Νεκρή εντοπίστηκε γνωστή σχεδιάστρια μόδας

Νεκρή εντοπίστηκε γνωστή σχεδιάστρια μόδας

 Νεκρή εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 5/6 από την καθαρίστρια στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade.

Η 55χρονη, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να  έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς γίνεται λόγος για σημείωμα που άφησε στον σύζυγο και την κόρη της.

Η σχεδιάστρια είχε ιδρύσει την εταιρία Kate Spade Handbags τη δεκαετία του 1990. Η εταιρεία της διέθετε πάνω από 140 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αμερική και περισσότερα από 175 καταστήματα παγκοσμίως. Πώλησε την εταιρεία το 2016 και δημιούργησε ένα νέο μπράντ που ονομάζεται Frances Valentine.

Η διάσημη σχεδιάστρια είχε γεννηθεί στις 24 Δεκεμβρίου του 1962 στο Κάνσας Σίτι στις Η.Π.Α. και το 1994 είχε παντρευτεί τον Andy Spade με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη τη Frances Beatrix Spade η οποία σήμερα είναι 13 ετών. 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE