Λαμπρή καριέρα με ΑΠΟΕΛ, αλλά θαύμαζε την «ΟΜΑΔΑΡΑ» Ομόνοια

Λαμπρή καριέρα με ΑΠΟΕΛ, αλλά θαύμαζε την «ΟΜΑΔΑΡΑ» Ομόνοια

Φιλοξενούμενος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Super Sport FM, «Όλα Μάλε», ήταν την Τρίτη (05-06-2018) ο Κώστας Φασουλιώτης.

Πηγαίνοντας αρκετά χρόνια πίσω θυμήθηκε το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων και παρατήρησε ότι αν και έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ τότε θαύμαζε την Ομόνοια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Φασουλιώτη περί αυτού:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου παιχνίδι με την Ομόνοια που έληξε ισόπαλος 1-1. Ήταν γεμάτο το γήπεδο και ειλικρινά η Ομόνοια εκείνη την εποχή ήταν ομαδάρα και είχε παικταράδες. Πραγματικά την θαύμαζα. Τώρα βλέπεις καθίσματα αδειανά, ενώ πριν τόσα χρόνια έβλεπες το γήπεδο να είναι γεμάτο 1 ώρα πριν. Θα μου πείτε πως δύο παιχνίδια ήταν εκείνη την εποχή αλλά και 22 να παίζουν ένα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι πάντα ένα αιώνιο ντέρμπι»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE