Στα χωράφια των αγροτών ο Δίπλαρος – Μέτρα για στήριξη των πληγέντων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα χωράφια των αγροτών ο Δίπλαρος – Μέτρα για στήριξη των πληγέντων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις πληγείσες περιοχές του Τροόδους και της Πιτσιλιάς επισκέφθηκε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Όπως ανακοίνωσε μέσω προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όπως έγινε γνωστό από τα δημοσιεύματα, «οι ζημιές από την έντονη χαλαζόπτωση είναι τεράστιες».

Ο κ. Δίπλαρος γράφει και για άλλες κοινότητες της Λεμεσού, της Πάφου και της Λευκωσίας που «έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των ημερών», ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες από τις περιοχές.

Ζήτησε, όπως σημειώνει, να εγγραφεί στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλής συζήτηση των προβλημάτων και «άμεση-ολική αποζημίωση των πληγέντων αγροτών μας».

Όπως πληροφορούμαστε, η συζήτηση θα γίνει την Τρίτη (12/6) και οι βουλευτές θα συντονιστούν για μέτρα στήριξης των αγροτών, οι καλλιέργειες των οποίων έχουν πληγεί από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και τη χαλαζόπτωση.

Νωρίτερα, ο Ευθύμιος Δίπλαρος δήλωσε στη Βουλή ότι στην Επιτροπή Γεωργίας θα πρέπει να γίνει συζήτηση τρόπων στήριξης των αγροτών που έχασαν το εισόδημά τους.

Εξάλλου, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE