ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν ηγετικό στέλεχος των αναρχικών και εκείνος κάλεσε Αστυνομία

ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν ηγετικό στέλεχος των αναρχικών και εκείνος κάλεσε Αστυνομία

Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει η παραπολιτική στήλη της ελληνικής εφημερίδας «Τα Νέα» ο «Μικροπολιτικός», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών ακτιβιστών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.

Το μόνο που είχε μείνει, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος των ατάκτων ακτιβιστών... αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE