Στη Λευκωσία ο Ιρλανδός ΥΠΕΞ - Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες

Στη Λευκωσία ο Ιρλανδός ΥΠΕΞ - Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες

Κυπριακό, διμερείς σχέσεις και θέματα που αφορούν την ΕΕ θα συζητήσει κατά τις εδώ επαφές του ο Ιρλανδός Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κύπρο την προσεχή Παρασκευή (8/6).

Ο Simon Anthony Coveney θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, κατά την οποία θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Ιρλανδός Υπουργός θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ καθώς και με τα μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους.

Ο κ. Coveney αναχωρεί από την Κύπρο την Παρασκευή (8/6) το απόγευμα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE