ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 65χρονου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 65χρονου

Οι ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να καταδείξουν την αιτία θανάτου του Vasyl  Voychuk, 65 χρόνων από την Ουκρανία, ο οποίος έπεσε τη Δευτέρα (04/06) νεκρός ενώ προσπαθούσε να βγει από τη θάλασσα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη νενομισμένη νεκροτομή διενήργησε την Τρίτη 05/06 ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ωστόσο δεν κατέδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (04/06) το πρωί ενώ ο 65χρονος προσπαθούσε να βγει στην ακτή από τη θάλασσα σε παραλία της Αγίας Νάπας, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 65χρονο σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 65χρονος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με τη σύζυγο του στις 25 Μαΐου και θα αναχωρούσε στις 8 Ιουνίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE