Κινείται νομικά εναντίον του Ράντου ο Άρης – Τι υποστηρίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Κινείται νομικά εναντίον του Ράντου ο Άρης – Τι υποστηρίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Με ανακοίνωση του ο Άρης Λεμεσού κάνει γνωστή την απόφαση του για Ράντου, τονίζοντας ότι η Διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ ρου Άρη Λεμεσού σε χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως κινηθεί νομικά στην FIFA εναντίον του ποδοσφαιριστή της ομάδας Andrei Radu ο οποίος έχοντας για ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη Λεμεσου απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας από τον Μάρτιο και δεν συμμορφωθηκε με τις υποδείξεις του σωματείου για να επιστρέψει, όπως επίσης θα κινηθεί νομικά εναντίον και της ομάδας με την οποία χωρίς την συναίνεση του Αρη Λεμεσου προπονείται όλο αυτό το διάστημα ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.