Συναγερμός σε δημοτικό σχολείο του Βερολίνου για «επικίνδυνη κατάσταση»

Συναγερμός σε δημοτικό σχολείο του Βερολίνου για «επικίνδυνη κατάσταση»

 Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο λόγω υποψιών για «επικίνδυνη κατάσταση» σε δημοτικό σχολείο.

Η γερμανική αστυνομία απέκλεισε τη γύρω περιοχή, αναφέρει σε μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

Αστυνομικοί έβγαλαν έξω τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικο, ενώ ερεύνησαν το κτίριο στην οδό Γκότενμπουργκερ της περιοχής Μίτε της γερμανικής πρωτεύουσας. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι από τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Berliner Zeitung εθεάθησαν δύο ύποπτα άτομα να εισέρχονται στο σχολείο.

Aυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο σε άλλη εφημερίδα, τη Berliner Kurier, ότι πιθανόν να πρόκειται για κατάσταση ομηρείας, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Στο σημείο σπεύδουν και ασθενοφόρα, ενώ η αστυνομία κάλεσε τους περιοίκους να μην πλησιάσουν την περιοχή και τους γύρω δρόμους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE