Κόντρα Alpha – Σιγμα για τα μάτια της Άννας Μονογιού

Κόντρα Alpha – Σιγμα για τα μάτια της Άννας Μονογιού

Μεγάλη η κόντρα Alpha και Σιγμα για την Άννα Μονογιού... Αλλά στην τελική κανένας δεν βγήκε κερδισμένος. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TvCapuccino η Άννα Μονογιού είχε δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στη σειρά ‘’Παντρεμένοι και οι δύο’’ αλλά και στην κυπριακή ‘’Μουρμούρα’’ που ετοιμάζεται από την Αρτεμίου για τη νέα σεζόν στο κανάλι των Λατσιών.

Και τα δύο κανάλια διεκδίκησαν την ηθοποιό, αλλά τελικά δεν κέρδισε κανένας. Και αυτό γιατί η Μονογιού είχε σκοπό να συμμετάσχει στη σειρά του Σιγμα  θεωρώντας πως είναι μια καλοκαιρινή παραγωγή και έτσι θα μπορούσε όταν τελειώσουν τα γυρίσματα να ξεκινήσει στη ‘’Μουρμούρα’’.

Τελικά τα υψηλά ποσοστά των ‘’Παντρεμένων’’ δίνουν ελπίδες στο Σιγμα για να την έχουν και τη νέα σεζόν, νομίζοντας πως θα μπλοκάρουν τη Μονογιού από τον Alpha.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τους ιθύνοντες των Λατσιών, οι οποίοι είχαν ήδη αντικαταστήσει την Μονογιού, θεωρώντας πως δεν μπορεί να βρίσκεται και στις δύο παραγωγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE