ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

Έκτακτη συνδιάσκεψη πραγματοποιούν την Πέμπτη (7/6) οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

Ο λόγος της συνδιάσκεψης, που αποφασίστηκε τη Δευτέρα (4/6) σε έκτακτη συνάντηση της διαπραγματευτική ομάδας των ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ, είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της ΣΕΚ στη Λευκωσία και θα ασχοληθεί με την ενημέρωση για την εξεύρεση επενδυτή στη ΣΚΤ, την έγκριση για περαιτέρω επαφές εκ μέρους των συντεχνιών για τη διασαφήνιση του μέλλοντος των εργαζομένων, την εξουσιοδότηση των γραμματειών για λήψη δυναμικών μέτρων.

Οι συντεχνίες καλούν «όλους τους εργαζόμενους στη ΣΚΤ, παρά τις οποιεσδήποτε φήμες κυκλοφορούν, να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από τις συντεχνίες τους και να περιμένουν επίσημη ενημέρωση ούτως ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE