ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες καφετέρια στην Σταυρού

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες καφετέρια στην Σταυρού

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/6) σε καφετέριαστην Λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 15:15 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετερία στην Λεωφ. Σταυρού, στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘ Λοχία Σπύρου Τταντή’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.55.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στην κουζίνα της καφετερίας.

Από την πυρκαγιά ο χώρος παρασκευής φαγητού στη κουζίνα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρη η καφετέρια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης και 4 αναπνευστικές συσκευές.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού φριτέζας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE