Έπεσαν οι υπογραφές για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς

Έπεσαν οι υπογραφές για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς

Υπογράφτηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το συμβόλαιο για τη βελτίωση του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, Φάση Α’. 

Το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα, και εκ μέρους της  Εταιρείας PANATH CONSTRUCTION LTD. o κ. Σωκράτης Θεμιστοκλέους.

Η μελέτη του Έργου ετοιμάστηκε από τον Κλάδο Μελετών του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Το Συμβόλαιο του Έργου κατακυρώθηκε και υπογράφτηκε για το ποσό των  €902.992,00 (+Φ.Π.Α). Οι κατασκευαστικές εργασίες υπολογίζεται να αρχίσουν εντός Ιουλίου και να συμπληρωθούν σε 48 εβδομάδες.

Το Έργο, που είναι τεχνικό, βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, κατά μήκος του υφιστάμενου δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς (Β7), από την Μεσόγη (~Χιλ. Θέση 5+500) μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς (~Χιλ. Θέση 35+000) και αφορά στη βελτίωση του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς. Η Φάση Α’ του Έργου αφορά εργασίες στο τμήμα Στρουμπί – Πόλης Χρυσοχούς (Χιλ. Θέση 17+000 – Χιλ. Θέση 34+500 περίπου).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE