Νέα ΕΞΕΛΙΞΗ στην υπόθεση Κατσαντώνη – Κινείται εναντίον του παίκτη η Ομόνοια

Νέα ΕΞΕΛΙΞΗ στην υπόθεση Κατσαντώνη – Κινείται εναντίον του παίκτη η Ομόνοια

Δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια η Ομόνοια όσον αφορά το θέμα που πρόεκυψε με τον Ανδρέα Κατσαντώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Δικηγόρο των «πρασίνων», Γιώργο Χριστοφίδη, μετά και την όλη υπόθεση που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ το «τριφύλλι» αναμένεται να πάρει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

Ο κ.Χριστοφίδης σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης (5/6) στον Active δήλωσε ότι η Ομόνοια είναι έτοιμη ακόμη και σήμερα (5/6) να καταθέσει προσφυγή εναντίον του Κατσαντώνη για τις ενέργειες του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE