ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 35χρονο - Έκλεβε μοτοσικλέτες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 35χρονο - Έκλεβε μοτοσικλέτες

Συνελήφθη την Δευτέρα (4/6) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής μοτοσικλετών.

Εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής τριών μοτοσικλετών, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Μάιο, στη Λεμεσό.

Στην κατοχή του 35χρονου, κατά τη σύλληψη, εντοπίστηκε ένα από τις πιο πάνω κλοπιμαίες μοτοσικλέτες, καθώς και η μηχανή μοτοποδηλάτου, το οποίο είχε κλαπεί, τον Οκτώβριο του 2017, στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE