Δίνει πέραν των 2 δις στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

Δίνει πέραν των 2 δις στα κατεχόμενα ο Ερντογάν

Το πρωτόκολλο βοήθειας 2 δις 187 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών προς τα κατεχόμενα υπέγραψε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ένα δις 50 εκατομμύρια τουρκικές λίρες θα είναι δωρεά.

Τα χρήματα θα δοθούν στα κατεχόμενα μέχρι το τέλος της χρονιάς και όπως μεταδίδεται αναμένεται να δώσει ανάσα στην οικονομία του ψευδοκράτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κυβέρνηση με πράξεις και όχι με συνθήματα υλοποιεί σχεδιασμό για στεγαστικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κυβέρνηση με πράξεις και όχι με συνθήματα υλοποιεί σχεδιασμό για στεγαστικό»

"Η Κυβέρνηση, με πράξεις και όχι με συνθήματα και ευχολόγια, υλοποιεί συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό σε σχέση με το Στεγαστικό που φέρνει απτά αποτελέσματα", αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτηση του στην Πλατφόρμα Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE