Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Πολλά και διάφορα αναφέρθηκαν στο επεισόδιο του Power Of Love τη Δευτέρα 4/6 από την Βίβιαν αναφορικά με τη «σχέση» της με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.
Όπως η ίδια δήλωσε επιβεβαίωσε όλα αυτά που πίστευε για τον Νίκο, καθώς το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε το μαγαζί όπου εργάζεται ο 45χρονος με τον ίδιο να την αγνοεί και να μην ανταλλάσουν ούτε ένα «γεια».
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της όταν έκλεισαν οι κάμερες δεν επικοινώνησε ξανά με τον Νίκο ενώ όπως αποκαλύφθηκε η Βίβιαν είχε πάει στα μπουζούκια με τον πρώην της (ναι τον φούρναρη).
Όπως αντιλαμβάνεστε το ριάλιτι σόου έχει μετατραπεί σε ένα καλοστημένο «παραμυθάκι» που δυστυχώς ο κόσμος το «τρώει αμάσητο»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις