Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Κατέσφαξε τη μητέρα του γιατί δεν του έφτιαξε το φαγητό που ήθελε

Ένας άνδρας στην Ινδία προέβη στη φρικτή πράξη της μητροκτονίας γιατί η επιθυμία του να φάει κοτόπουλο με κάρι από τα χέρια της μητέρας του δεν έγινε πραγματικότητα.

Ο 45χρονος Μπετζάμ Κισόρ, έμενε με την 80χρονη μητέρα του καθώς τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε είχαν οδηγήσει στον χωρισμό με τη σύζυγό του και τον είχε απομακρύνει από τα παιδιά του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο Ινδός είχε αγοράσει κοτόπουλο την περασμένη Κυριακή και το έδωσε στην 80χρονη μητέρα του. Ο 45χρονος της ζήτησε να το ετοιμάσει με κάρι κι έπειτα έφυγε για να πάει να πιει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε πως το γεύμα δεν ήταν ακόμα έτοιμο και βγήκε εκτός εαυτού. Ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και την έσφαξε. Ο ίδιος άφησε τη μητέρα του νεκρή και έφυγε από το σπίτι τους.

Οι γείτονες έτρεξαν αμέσως στο σπίτι της ηλικιωμένης και έμειναν άναυδοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE