ΚΟΣΜΟΣ

Πύθωνας έξι μέτρων δάγκωσε και στραγγάλισε τον ιδιοκτήτη του

Πύθωνας έξι μέτρων δάγκωσε και στραγγάλισε τον ιδιοκτήτη του

Άδοξο και φρικτό τέλος είχε ένας 55χρονος Ταϋλανδός, όταν ο πύθωνας που είχε ως κατοικίδιο, αρχικά τον δάγκωσε στο πρόσωπο και στη συνέχεια τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του, πνίγοντάς τον.

Τραγικό θάνατο από τον πύθωνα μήκους 6 μέτρων που είχε σαν κατοικίδιο βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη.

Ο 55χρονος είχε καταφέρει να πιάσει τον 6μετρο πύθωνα πριν από μερικές ημέρες όταν τον εντόπισε μέσα στο σπίτι του, ενώ τον κρατούσε σε ειδική γυάλα με σκοπό να τον δείχνει στους φίλους και τους συγγενείς του.

Όμως, στην προσπάθειά του να τον μεταφέρει σεάλλο σημείο του σπιτιού, ο πύθωνας του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ όταν ο άτυχος άντρας έπεσε στο έδαφος, το τεράστιο ερπετό τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του, καταφέρνοντας να τον σκοτώσει από ασφυξία.

Η αδερφή του θύματος άκουσε τον θόρυβο από την «μάχη» του άντρα με το φίδι, όμως δεν κατάφερε να σώσει τον αδερφό της, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να χτυπήσει το ερπετό με ό,τι βρήκε στο δωμάτιο.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φονικών ενστίκτων του φιδιού και του γεγονότος ότι ήταν πεινασμένο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

 

Από gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top