Εκατομμύρια θα κοστίσει το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου

Εκατομμύρια θα κοστίσει το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου

Γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ συν ΦΠΑ θα στοιχίσει το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, το Συμβόλαιο του οποίου υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου στο Τμήμα Δημοσίων Εργων.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση «το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Εταιρείας A. ARISTOTELOUS CONSTRUCTION LTD. ο Αριστοτέλης Αριστοτέλους».

Η δαπάνη του Έργου «είναι €4.983.000,00 (+ Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν εντός Ιουνίου 2018 και θα συμπληρωθούν σε 24 μήνες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE