Απίστευτο! Τερματοφύλακας έκανε τον τραυματία για να φάνε οι συμπαίκτες του! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο! Τερματοφύλακας έκανε τον τραυματία για να φάνε οι συμπαίκτες του! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Το Ραμαζάνι δυσκολεύει την προετοιμασία κάποιων εθνικών ομάδων εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά λύσεις βρίσκονται…

Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια αυτής της θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων δεν είναι δυνατή η λήψη τροφής, αλλά και νερού από ανατολής μέχρι δύσεως του Ηλιου. 

Όπως είναι φυσικό, αυτό προκαλεί αρκετά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να προπονούνται ή να δίνουν φιλικά παιχνίδια νηστικοί. 

Στην εθνική ομάδα της Τυνησίας σκέφτηκαν έναν καλό τρόπο για να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα: ο τερματοφύλακας πέφτει κάτω, προσποιείται τον τραυματία και την ώρα που υπάρχει διακοπή, οι συμπαίκτες του πλησιάζουν στον πάγκο (καθώς έχει περάσει η δύση του Ήλιου) και πίνουν νερό ή τρώνε κάτι. 

Για παράδειγμα, αυτό συνέβη στο 58ο λεπτό του φιλικού με την Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα. 

Δείτε τις σχετικές εικόνες: 

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE