ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 48χρονης

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 48χρονης

Το πρωί της Δευτέρας (04/06) διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της ατυχής 48χρονης από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της 48χρονης Ρωσίδας  προήλθε συνεπεία πνιγμού εντός ύδατος.

Θυμίζουμε πως η 48χρονη Ρωσίδα τουρίστρια διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής με τον σύζυγο και το παιδί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αναγνωρίστηκε η ταυτότητα της θανούσης – Στη δημοσιότητα το όνομά της

 

Το μεσημέρι της Κυριακής (03/06), δηλώθηκε ως ελλείπουσα από τον σύζυγό της στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Η άτυχη Marina Suzdalcheva εντοπίστηκε από λουόμενους, ενώ ναυαγοσώστες την έβγαλαν από τη θάλασσα.

Διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE