ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Καλογερίδης στη σκηνή όπου έγινε η ληστεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Καλογερίδης στη σκηνή όπου έγινε η ληστεία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση την οποία παραδέχθηκε ο συλληφθείς Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ο Καλογερίδης, που παρουσιάστηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το πρωί της Δευτέρας (4/6), παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην ένοπλη ληστεία της 6ης Μαρτίου 2018 στη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου.

Δεν κατονόμασε συνεργό του, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Καλογερίδης μεταφέρθηκε στη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου για να προβεί σε υποδείξεις σκηνών σχετικά με τη ληστεία της 6ης Μαρτίου.

I.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE