ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Μαρτυρίες για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Μαρτυρίες για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του

Πρόβλημα υγείας φαίνεται να ήταν η αιτία για τον θάνατο του άνδρα που απεβίωσε σε παραλία της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλλεξε από τη σκηνή η Αστυνομία, ο άνδρας βγήκε από την θάλασσα και εν συνεχεία κατέρρευσε.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ανάφεραν τα πιο πάνω και σε μέλη της αστυνομικής δύναμης που μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.

Ο άτυχος παραθεριστής κατάγεται από την Ουκρανία και είναι ηλικίας 65 ετών.

Περισσότερα συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά και τη διενέργεια νεκροτομής που θα γίνει στη σορό του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην παραλία «Παράδεισος» κοντά στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 10:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE