Στο Κάβο Γκρέκο η βάφτιση του γιου του Πέλεκάνου - Η ανάρτηση για την μητέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Κάβο Γκρέκο η βάφτιση του γιου του Πέλεκάνου - Η ανάρτηση για την μητέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η Τατιάνα Ησαϊα βάφτισαν τον γιο τους στο ειδυλλιακό Κάβο Γκρέκο.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η βάφτιση του γιου του Κυριάκου Πελεκάνου

Το όνομα του μικρού Πελεκάνου, Κρίστιαν, από την μητέρα του personal trainer, Χρυστάλλα που έφυγε από την ζωή πριν ενάμιση χρόνο.

 Η ανάρτηση του Κυριάκου Πελεκάνου λίγο πριν την βάφτιση του γιου του άκρως συγκινητική. Πόσταρε μια φωτογραφία από την δική του βάφτιση με την μητέρα του να τον κρατά αγκαλιά.

Στην λεζάντα έγραψε: 'Κάποια πράγματα συμβαίνουν σίγουρα για κάποιο λόγο! 
Σήμερα βαφτίζω τον γιό μου και το application μου βγάζει την φωτογραφία που πόσταρα ένα χρόνο πριν τυχαία από την δική μου βάφτιση με την μάμα και την γιαγιά. Ήταν φαίνεται η δική τους υπενθύμιση ότι θα είναι μαζί μας'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE