Στο Κάβο Γκρέκο η βάφτιση του γιου του Πέλεκάνου - Η ανάρτηση για την μητέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Κάβο Γκρέκο η βάφτιση του γιου του Πέλεκάνου - Η ανάρτηση για την μητέρα του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η Τατιάνα Ησαϊα βάφτισαν τον γιο τους στο ειδυλλιακό Κάβο Γκρέκο.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η βάφτιση του γιου του Κυριάκου Πελεκάνου

Το όνομα του μικρού Πελεκάνου, Κρίστιαν, από την μητέρα του personal trainer, Χρυστάλλα που έφυγε από την ζωή πριν ενάμιση χρόνο.

 Η ανάρτηση του Κυριάκου Πελεκάνου λίγο πριν την βάφτιση του γιου του άκρως συγκινητική. Πόσταρε μια φωτογραφία από την δική του βάφτιση με την μητέρα του να τον κρατά αγκαλιά.

Στην λεζάντα έγραψε: 'Κάποια πράγματα συμβαίνουν σίγουρα για κάποιο λόγο! 
Σήμερα βαφτίζω τον γιό μου και το application μου βγάζει την φωτογραφία που πόσταρα ένα χρόνο πριν τυχαία από την δική μου βάφτιση με την μάμα και την γιαγιά. Ήταν φαίνεται η δική τους υπενθύμιση ότι θα είναι μαζί μας'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE