ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονος στο κελί - 'Λάφυρα' από σχολείο

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονος στο κελί - 'Λάφυρα' από σχολείο

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, προχώρησε την Κυριακή (3/6) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου, κλοπής και κλεπταποδοχής.

Ο 24χρονος συνελήφθη νωρίς το απόγευμα, για αυτόφωρο αδίκημα, όταν περίπολο  της Αστυνομίας, τον εντόπισε στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, να έχει στην κατοχή του ένα βιντεοπροβολέα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο βιντεοπροβολέας είχε κλαπεί, μαζί με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές από σχολείο της επαρχίας Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 25 και 28 Μαΐου 2018.  

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE