ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑ ΟΗΕ: «Εξελίξεις υπό προϋποθέσεις στο Κυπριακό»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑ ΟΗΕ: «Εξελίξεις υπό προϋποθέσεις στο Κυπριακό»

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι «στο Κυπριακό πρέπει να αναμένονται εξελίξεις υπό προϋποθέσεις».

Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, ο Βασίλι Νεμπένζια σημείωσε ότι το Κυπριακό παραμένει σε στασιμότητα.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας, σημείωσε, παρακολουθεί την κατάσταση στο Κυπριακό και εκτιμά ότι για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει πρώτα να γίνουν σε πολιτικό επίπεδο κάποια πράγματα και παρέπεμψε σε πολιτικές εξελίξεις στα εμπλεκόμενα μέρη, αναφερόμενος προφανώς στις τουρκικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE