Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να είναι πάρα πολύ κοντά στο «τριφύλλι»! Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, μαζί με τον γιο του, Πιτ, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με τον Νίκο Νταμπίζα και όλοι μαζί έκλεισαν το βράδυ ραντεβού με τον Δώνη, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.
Η συνάντηση είχε θετική εξέλιξη, με τους τέσσερις άνδρες να τα λένε για το πλάνο του Παϊρόζ στην ομάδα και τον Δώνη πλέον να είναι έτοιμος να υπογράψει. Θα υπάρξει μια νέα, τελική συνάντηση το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια όλα δείχνουν ότι το «τραίνο» θα επιστρέψει επίσημα στους «πράσινους», αυτή τη φορά ως προπονητής!
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις