Η μεγάλη παιδική φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ (όλα τα αποτελέσματα)

Η μεγάλη παιδική φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ (όλα τα αποτελέσματα)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία στα γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ η φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ.

 
Το πρόγραμμα άρχισε νωρίς το απόγευμα με τους αγώνες από ομάδες των Ακαδημιών που συμμετείχαν στα φετινά Πρωταθλήματα και ακολούθησαν οι τρεις τελικοί στα βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα.
 
Εκατοντάδες παιδιά απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα στην παρουσία μεγάλου αριθμού φίλων του ποδοσφαίρου.

Τη διοργάνωση παρακολούθησε από κοντά ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γιώργος Φαντάρος, ο κ. Φίλιππος Γιαπατός, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς.

 
Οι τελικοί άρχισαν με τις ηλικίες U11 και U12 και ολοκληρώθηκαν με τον τελικό U13, ιδιαίτερα συναρπαστικός ήταν ο αγώνας κάτω των 11 ετών. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα:

 
Ηλικία U11
Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΕΛ…6-5
 
Ηλικία U12
Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ομόνοια Λευκωσίας (Κλιμάκιο Λεμεσού)…2-0
 
Ηλικία U13
Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λάρνακας) – Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λεμεσού)…5-1
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE