Η… κίνηση που δεν θέλει να πάρει ρίσκο ο Μπαλταζάρ

Η… κίνηση που δεν θέλει να πάρει ρίσκο ο Μπαλταζάρ

Οι προσθήκες των Καζού, Ταβάρες, Νατέλ και Αλ – Τάαμαρι δεν θα είναι οι τελευταίες στους πρωταθλητές, καθώς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι συνεργάτες του θα αναζητήσουν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πλαισιώνει τον Μίκαελ Ποτέ στην κορυφή της επίθεσης.

Με την αποχώρηση του Ίγκορ Ντε Καμάργκο από το «γαλαζοκίτρινο» ρόστερ έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό στην επιθετική γραμμή, καθώς ο Βελγόβραζιλιανος επιθετικός των 15 τερμάτων της σεζόν που μας πέρασε είναι γεγονός ότι έκανε την διαφορά καθ’ όλη την χρονιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός για την κίνηση απόκτησης επιθετικού θα προσπαθήσει να την κάνει χωρίς να πάρει ιδιαίτερο ρίσκο, βρίσκοντας έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ντε Καμάργκο αλλά και να μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση έχοντας παράλληλα το γκολ στο «πετσί» του.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση στους «γαλαζοκίτρινους» πιθανών και να καθυστερήσει αφού ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα ψάξει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, γι αυτό και αναμένεται να κοιτάξει εις βάθος όλες τις επιλογές του.

Σίγουρα αυτό το διάστημα έχουν εντοπιστεί κάποιες περιπτώσεις επιθετικών και τις επόμενες μέρες πιθανών να προκύψουν και εξελίξεις στο όλο θέμα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.