ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «Προκαλούσε προβλήματα» ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «Προκαλούσε προβλήματα» ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε

Ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν άνθρωπο «που προκαλούσε προβλήματα» στο εσωτερικό του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου, έγινε γνωστό από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, που απέκλεισαν την είσοδο του ναού.

«Γύρω στις 16.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας), η αστυνομία επενέβη καθώς ένα πρόσωπο δημιουργούσε προβλήματα, κατόπιν ένας αστυνομικός έκανε χρήση του υπηρεσιακού όπλου του», επισήμανε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο άνδρας «τραυματίστηκε στα πόδια» διευκρίνισε η αστυνομία με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Επιπλέον, οι αρχές απηύθυναν έκκληση «να αποφευχθεί κάθε σεναριολογία» σχετικά με τα κίνητρα του άνδρα που τραυματίστηκε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν, προς το παρόν, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ανταποκριτής του AFP μετέδωσε ότι πολλοί αστυνομικοί, οπλισμένοι με αυτόματα, περιπολούν την περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE