Στην Πορεία Υπερηφάνειας η Διευθύντρια των Κεντρικών – Παρέα με δύο κρατούμενους και τη… Φουρέιρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Στην Πορεία Υπερηφάνειας η Διευθύντρια των Κεντρικών – Παρέα με δύο κρατούμενους και τη… Φουρέιρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πλήθος εκδηλώσεων και παρουσία πολιτικών και άλλων προσωπικοτήτων διενεργήθηκε την Κυριακή (3/6) η καθιερωμένη πια Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου.

Με προορισμό τον Δημοτικό Κήπο, διοργανωτές και κόσμος, περπάτησαν στη Λευκωσία και φώναξαν για τα δικαιώματα που αξιώνει η Accept-LGBT Cyprus.

Μαζί τους και η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, η οποία, χαλαρή και χαμογελαστή, ένωσε τη φωνή της με τους υπόλοιπους.

Εξάλλου, συνόδευσε εκεί και δύο κρατούμενους, οι οποίοι ήθελαν να διατρανώσουν το δικαίωμά τους.

Πάντως, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε και έβαλε φωτιά στην Πορεία Υπερηφάνειας δεν τους χάλασε χατίρι και πόζαρε μαζί τους σε μια μέρα που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE