ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΝΕΚΡΗ: Άγνωστη η ταυτότητα - Είχε μαζί της κινητό

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΝΕΚΡΗ: Άγνωστη η ταυτότητα - Είχε μαζί της κινητό

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα της γυναίκας που έσβησε το πρωί της Κυριακής (3/6) στη θαλάσσια περιοχή του Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Αν και εικάζεται να είναι αλλοδαπή, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας δεν βρέθηκε άκρη.

Εντοπίστηκε να επιπλέει με τα ρούχα της, ενώ μαζί της είχε και το κινητό της τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07.00 το πρωί  της Κυριακής 3/6 λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για γυναίκα η οποία επέπλεε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή του Nissi Beach.

Ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου εισήλθαν στη θάλασσα και έβγαλαν την γυναίκα, η οποία με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.
 
Σύμφωνα με λουομένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη περιοχή, η θάλασσα ήταν ήρεμη.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε η γυναίκα διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE