ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ανδρέα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ανδρέα

Σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία οδικού δυστυχήματος, οφείλεται ο θάνατος του Ανδρέα Γεωργίου 23 χρόνων από τη Λάρνακα, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου (2/6).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροτομή στη σορό του 23χρονου διενήργησε την Κυριακή (3/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία οδικού δυστυχήματος.
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 22:10 το βράδυ λεωφορείο που οδηγείτο από 52χρονο στην λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε πάροδο, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 23χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.